Изкуството е преди съдържанието, това бяха думите на председателят на журито

...
Изкуството е преди съдържанието, това бяха думите на председателят на журито
Коментари Харесай

Венеция без блясъка на Холивуд

" Изкуството е преди наличието ", това бяха думите на ръководителят на журито Деймиън Шазел на конференцията за откриването на 80-ото издание на кинофестивала във Венеция. Стачката на сценаристите и актьорите в Холивуд лиши снощното откриване на фестивала от нормалното звездно наличие.

Събитието дори стартира с италиански филм, който размени в къси периоди в началото плануваната американска продукция. Въпреки всичко интернационалният кино фестивал във Венеция, който ще продължи до 9 септември, е доказателство за непреходната мощ на киното да надвишава границите и да свързва хората посредством споделени истории. Със своята богата история, уважавана селекция от филми и упованието към премиите, фестивалът е подготвен още веднъж да завладее сърцата на филмовите запалянковци по целия свят.

Въпреки че новата любимка на Холивуд Зендая трябваше да открие Мострата с Challengers на Лука Гуаданино, американското обществено придвижване реши друго. Филмът беше сменен от италианската продукция Comandante на режисьора Едоардо де Анджелис, отдадена на малко прочут епизод от началото на Втората международна война.
 Снимка 632042

Друг от предстоящите филмr на фестивала - биографичната продукция Masetro за пианиста, диригент и композитор Ленард Бърнстейн, също ще трябва да се оправи без своя режисьор и реализатор на основната роля Брадли Купър.

И макар че главният фокус на фестивала са филмите и премиите, в това число влиятелната " Златен лъв " за най-хубав филм, стилните тоалети, които участниците носят по време на церемонията, са също толкоз завладяващи и ослепителни. Да забележим някои от дамите, които направиха усещане в първия ден на откриването на огромното събитие.
 Амал Клуни и Джордж Клуни още веднъж демонстрират жанр във Венеция
Амал и Джордж Клуни още веднъж събраха всички погледи

Какво прави двойката във Венеция

Тони Гарн
 Снимка 632021

Тони Гарн носеше железна рокля без презрамки на Alberta Ferretti, която избра, с цел да участва на церемонията по откриването.

Мариакарла Босконо
 Снимка 632020

Моделът изпъкна трагично в рокля с качулка на Dolce & Gabbana и корсаж с връзки.

Бианка Балти
 Снимка 632019

Бианка Балти избра небесносиня рокля на Ermanno Scervino.

Мадисин Риан
 Снимка 632018

Моделът беше облечен в блестяща рокля на Giorgio Armani с флорални акценти.

Катерина Мурино
 Снимка 632015

Катерина Мурино, " патронесата " на тазгодишния кино фестивал във Венеция, участва на фотосесия в деня на откриването, облечена в блестяща тъмносиня рокля на Giorgio Armani. На аления килим носеше многослойна рокля на Armani Privé.

Бианка Брандолини Д`Ада
 Снимка 632017

Тя присъства на церемонията по откриването в двуцветна рокля на Schiaparelli, както означават от Harper`s Bazaar.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР